MGBdMqV8LGF6NqN4LGJ4NqR6MCMkyCYhADAsx6J=
MASIGNCLEANSIMPLE103

4+ Materi stand up comedy versi bahasa sunda paling lucu

4+ Materi stand up comedy versi bahasa sunda bikin ngakak

4+ Materi stand up comedy versi bahasa sunda bikin ngakak

Pejuangspd.com-Biasanya, para komika terkenal indonesia tampil. Mereka kan terlebih dahulu mempersiapkan materi stand up comedy yang lucu terlebih dahulu. Mempersiapkan matreri merupakan cara terbaik agar dapat memancing canda tawa para penonton , karena jika salah memilih materi bukan tidak mungkin penonton akan merasa garing dan monoton.

Sudah sepantasnya sebagai para stand up comedy  terkenal mereka harus  menciptakan sebuah materi yang dapat mengundanggelak tawa para audiens yang menyaksikan nya. Berdasarkan dari  pengalaman selama saya menikmati stand up comedy, materi tentang jomblo lah yang paling banyak di gunakan oleh para standing comediy di indonesia. seperti radi tiya dika, raditia dika seriang kali di jadikan sebagai bahan ejekan bagi para pelaku stand up comedy, karena raditiya dika adalah seorang jomlo sejati hehe. Dan berikut adalah materi stand up comedy dalam versi bahasa sunda yang dapat membuat kamu tertawa terbahak-bahak.

4+ Materi stand up comedy versi bahasa sunda 

Pertama tentang materi standup comedy tentang Pendidikan sekolah 

"Nalika kuring éta dina sakola, guru kuring ngajantenkeun kuring ngajantenkeun dina dianggo Babaturan kuring teu dimimitian digawe, eh, kuring réngsé. Jelas kuring ngaraos reueus. Kumahanya, abdi tos réngsé munggaran. Henteu salami, guru abdi sumping di kuring. Bagja pisan, jigana mah kuring hoyong muji, kumaha-naon kuring mikir. Tétéla kuring salah kaprah. Guru kuring ambek ka abdi nulis dina harga ritel LKS "Rp. 50,000 ".

Ke dua tentang materi standup comedy tentang sosmed

"Ngajak ngobrol Facebook, ayeuna waé trendi, ngandalan jelema miskin hese. Terus di tungtungna urang ngawartoskeun resep sareng ngomong amin. Cenah, urang bakal meunang 100 saé upami kami resep sareng 1000 alus lamun kami mairan. Kuring ngan ukur panasaran, kumaha datangna anjeun ngagaduhan éta, hah? Mana sual kuring ayeuna, nya kénging Angel kaulinan Facebook teuing huh?

Ke tiga tentang materi standup comedy tentang Kentut

"Ngawangkong ngeunaan farting, tétéla aya loba masalah, sanésna. Sibuk pisan. Aya tilu anu metot. Mimiti, Hitut jaim. Hitut modél kieu kaluar lalaunan pisan, tapi émut. Tungtungna, jalma di rohangan sadayana pingsan. Duanana aya kutur hanjelu. Kaluar lalaunan, tapi ngadamel anjeun ceurik. Teu bener, ,h, tétéla yén getihna disebatkeun. Katilu aya fart laun. Kaluar pisan henteu disada, tapi bau bro, ngajadikeun jalma hayang nempatkeun anjeun ka handap ".
Ke empat tentang materi standup comedy tentang Jomblo

"Aya nu nyebatkeun, janten tunggal mangrupakeun musibah. Contona, upami anjeun parantos parantos gaduh kabogoh, biasana ngadagoan ngantosan pesen teks, BBM atanapi WA. The Singles kahareupna, éta ogé bagja pisan pikeun nampi pesen SMS. Ogé sabot dibuka, pulsa informasi henteu cukup. Ti operator deui. Naon up? "

Ke lima tentang materi standup comedy tentang teman

"Jujur, kuring estu resep ngumpulkeun babaturan kuring anu gaduh bisnis méntal. Jalma kawas model ieu, biasana pisan inovatif. Nanaon tiasa dilakukeun ku bisnis. Contona, aya seueur jalma nu ngajual és juket laut. Muhun, sobat oge gaduh inovasi. Itta henteu leungit tina lalaki és juket laut. Manéhna ngungkabkeun, és juket laut anu parantos ngarep teuing. Abdi badé ngajamel jukut és Jepang. Béda tina ma séjén ".

nah itu tadi adalah materi stand up comedy dalam bahasa sunda yang bisa membuat audien ketawa terbahak bahak, jadi patut kamu coba agar penampulan mu semakin wah ketika di atas panggung.


Share This Article :
Candra fitriyanto

saya adalah mahasiswa tadris matematika IAIN Metro Lampung

5606159572399492275

Subscribe